Másfél éves gyermekét hagyta hátra a fiatal nő, aki halálos balesetet szenvedett édesapjával a 63-as úton

Amint arról beszámoltunk, két halálos áldozatot követelő közúti baleset történt kedden röviddel 11 óra előtt az I/63-as úton, Dunaszerdahely közelében.

Másfél éves gyermekét hagyta hátra a fiatal nő, aki halálos balesetet szenvedett édesapjával a 63-as úton
Fotók: Paraméter

Az 57 éves György és 32 éves lánya, Diana egy pozsonyi diplomaosztóról tartottak hazafelé Pozsonyeperjesre. Egy előzést követően azonban a Škoda Octaviát vezető György már nem tudott visszasorolni saját sávjába, és frontálisan ütközött a szemből érkező kamionnal.

A fiatal anyuka és édesapja a helyszínen életét vesztette. A család többi tagja a mögöttük haladó kocsiban utazott. A tragédiát látva többen sokkos állapotba kerültek, őket kórházba kellett szállítani.

A balesetet követően sokkos állapotba került a kamion sofőrje is, akinek főnöke szintén a helyszínre igyekezett.

„A helyszínre siettem, hogy megtudjam, mi történt, tudok-e segíteni valamiben. A kamion mindössze 20 perccel a baleset előtt indult útnak Dunaszerdahelyről. Szomorú tragédia történt, mely során két személy életét vesztette. A kár nem számít, ha a baleset során emberek halnak meg. Elkerülhetetlen volt az ütközés, a személyautó sofőrje már nem tudott visszasorolni. Szeretném kifejezni őszinte részvétemet az egész családnak”

– mondta a kamionos főnöke.

Pozsonyeperjes lakosait letaglózta az apa és lánya tragikus halála.

Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a kamionos szervezetében nem állapítottak meg alkoholt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Kapcsolódó cikk:

BALESET: Frontális ütközés a 63-as úton, apa és lánya életét vesztette

Cas.sk/para