Négyen vesztették életüket közúton a hosszú hétvégén!

Több közúti baleset is történt a hosszú hétvégén, négy férfi vesztette életét.

Nagyszombat, Besztercebánya és az Eperjes megyében is halálos baleset történt a hétvégén.

Szombaton este Varannóban (Vranov nad Topľou) vesztette életét egy fiatal. Az autóban utazó 28 éves férfi a súlyos közúti balesetet követően, kórházba szállítás közben vesztette életét. A sofőr, valamint további két utastársa könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A rendőrség eljárást indított az autót vezető 29 éves férfi ellen.

Amint arról korábban már beszámoltunk, szombaton 19 óra környékén a garamszentkereszti (Žiar nad Hronom) járásbeli Ladomerská Vieska község kataszterében is halálos kimenetelű baleset történt. Az Opel Corsát vezető 54 éves sofőr eddig ismeretlen okból áthajtott a szemközti sávba, ahol egy Renault Trafic furgonnal ütközött. Az ütközést követően a furgon lehajtott az útról, majd az oldalára borult. A furgon 34 éves sofőrje, valamint négy utastársa könnyebb sérüléseket szenvedett. A személyautó 54 éves sofőrje belehalt sérüléseibe.

Szombaton délelőtt egy motorkerékpár és egy személyautó ütközött Homonnán. A 33 éves motoros életét már nem tudták megmenteni. a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Pénteken délután Nagyszombat közelében történt súlyos baleset: öt autó és egy motoros ütközött. A Nagyszombat felé tartó motoros előzés közben áttért a szemben lévő sávba, ahol elesett, majd a szemből érkező Renault Megane alá repült. A hirtelen fékezést követően további négy autó rohant egymásba. A 45 éves motoros a kórházba szállítást követően életét vesztette.


(para)