TÖMEGBALESET: Másfél éves kislányával a hátsó ülésen próbálta elkerülni a tragédiát az anya

Hatalmas szerencséje volt az 51 éves nőnek és másfél éves kislányának, hogy sérülések nélkül megúszták a csütörtöki tömegbalesetet.

TÖMEGBALESET: Másfél éves kislányával a hátsó ülésen próbálta elkerülni a tragédiát az anya
Rendőrségi felvétel

Amint arról korábban beszámolunk, csütörtökön a kora reggeli órákban tömegbaleset történt a D1-es autópálya Poprád felé vezető oldalán Spišský Štvrtok község közelében.

Összesen mintegy 50 autó ütközött egymással, a bennük ülők közül 24-en megsérültek, ketten súlyosan.

Az 51 éves Marta másfél éves kislányával utazott Homonnáról Luhačovicére. Az édesanya orvosi kezelésre vitte volna kislányát, aki a hátsó ülésen utazott gyerekülésben, édesanyja a volán mögött ült.

Marta elmondása szerint minden nagyon gyorsan történt: egyre rosszabbak voltak az időjárási körülmények, a sűrű köd miatt nehezen láttak. Marta hozzátette, azonnal fékezett, amint észrevette az előtte lévő kocsisort, de már nem tudott időben megállni. Egy kamion mellé sodródott, ahol egy másik autónak ütközött.

“Hatalmas sokkot éltem át, egyedül az érdekelt, hogy Emma épségben van-e” – mondta Marta, majd hozzátette, az autója teljesen összeroncsolódott, de az a legfontosabb, hogy kislánya nem sérült meg.

A szlovák köztévé beszámolója a helyszínről:

(cas.sk/para)