Addig kortyingatott a fiatal hölgy, amíg elég vakmerő nem lett ahhoz, hogy összetörjön pár kocsit

Valószínűleg nem a rendőrségi cellát akarta felkeresni egy 39 éves nő, de végül ott kötött ki, miután megittasodva biliárdgolyóként csapódott neki néhány parkoló autónak Nyitrán.

Addig kortyingatott a fiatal hölgy, amíg elég vakmerő nem lett ahhoz, hogy összetörjön pár kocsit
Polícia SR - Nitriansky kraj

Csütörtök este úgy vágódott a járműjébe a történet főszereplője, hogy már nem volt szomjas. Olyannyira nem, hogy miután elindult a kocsijával, rögtön a szembesávban találta magát, de ez őt annyira nem aggasztotta.

Lelki nyugalmából legfeljebb az zökkentette ki, hogy ripsz-ropsz nekikoccant egy parkoló járgánynak. Ekkor megemberelte magát, és egy darabig úgy tűnt, meg is találta a közlekedési irányának megfelelő sávot. De hopp! Itt meg belefutott egy másik veszteglő automobilba. Ez az ámokfutás azonban itt véget is ért, mivel a hölgy kocsijának kereke kipurcant, amikor az ütközéstől rápattant a járdeszegélyre.

A kiérkező rendőrök megszondáztatták a sofőrt, és ekkor végérvényesen bebizonyosodott, a szesz tehet mindenről. A nő leheletében 1,65 ezreléknyi alkoholt jelzett a készülék, ami elegendő ok volt arra, hogy józanodásig bekísérjék a rendőrségi cellába.

(TASR)