Annyira be volt rúgva, hogy azt hitte, ellopták a kocsiját. Így kezdődött Nyitrán egy balfék kabaréja

Érdekes esethez riasztották a nyitrai rendőröket. Egy férfi bejelentette, hogy ellopták a Dacia Duster tipusú kocsiját, amit a zsaruk aránylag gyorsan "megtaláltak". Kiderült, az autót maga a tulaj parkolta le a "tetthelyen", csak hát szegény pára annyira be volt taszítva, hogy azt sem tudta, hol van, és elfelejtette a kocsijának a tartózkodási helyét.

Annyira be volt rúgva, hogy azt hitte, ellopták a kocsiját. Így kezdődött Nyitrán egy balfék kabaréja
Polícia SR - Nitriansky kraj

A mobiljára viszont fürgén rábukkant a farzsebében és rögtön a tettek mezejére lépett: felhívta a hatóság embereit, hogy intézkedjenek. Miután a rendőrök jelezték neki, minden rendben, a tulaj felbukkant az autójánál egy üveg alkohollal a kezében. Valószínűleg meg akarta ünnepelni ezt a sikeres manővert.

Persze, annyi esze azért volt, hogy ne mindjárt a volán mögé üljön, ezért elhatározta, hogy a csomagtartóban foglal helyet. Onnan próbált sofőrt szerezni, hogy valaki hazavigye őt is, meg a Daciáját is. A későbbi fejlemények alapján arra lehet következtetni, hogy a pilótatoborzás nem jött neki össze, mert a zsaruk két órával később azt vették észre, hogy az ismerős kinézetű Dacia kivilágítatlanul közlekedik a megyeközpont utcáin.

Nem kis megdöbbenésükre a rendőrök a tintás antihőst találták a kormány mögött, akiből csak úgy dőlt a piaszag. Leheletében 1,75 ezrelék alkoholt mértek a szervek emberei, ami elegendő ok volt arra, hogy a szeszkazán vezetőt elvezessék a legközelebbi őrsre. Most egy cellában ül a Dacia fura ura, hogy józanabb pillanatában megkezdhessék ellene az eljárást.

TASR