Árkon-bokron hajtott a zsaruk elől menekülő BMW-s, nagyon rossz vége lett (FOTÓK)

A rendőröket nem várt „meglepetés” fogadta az autóban.

Árkon-bokron hajtott a zsaruk elől menekülő BMW-s, nagyon rossz vége lett (FOTÓK)
Fotók: Rendőrség - további képekért kattints!

A rendőrség gyorsreagálású egysége (PMJ) egy BMW 330 XD típusú személykocsira lett figyelmes pénteken hajnalban Nagyszombatban. A sofőrje a tiltás ellenére hajtott be egy utcába. A rendőrök fény- és hangjelzéssel is igyekeztek a tudtára adni, hogy meg kell állnia, a sofőr viszont inkább menekülőre fogta - tájékoztatta a Paramétert Martina Kredatusová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője.

Nagy sebességgel hajtott ki a városból, majd rátért az R1-es gyorsforgalmi útra Nyitra felé. Közben durva manőverekkel veszélyeztette a közúti közlekedés többi résztvevőjét és a nyomában lévő rendőröket is, akiket próbált leszorítani az útról.

Hájske községnél (Vágsellyei járás) lehajtott az útról és a szántóföld felé vette az irányt, ott azonban egy betonhenger megállította.

Az ütközést követően a jármű füstölni kezdett, utasai pedig elmenekültek. Az egyik utast az autótól nem messze találták meg a rendőrök, amint egy bokorban rejtőzködött. A sofőrnek sikerült elmenekülnie a helyszínről, de nem sokkal később őt is megtalálták, és bilincsben végezte.

A rendőrök átkutatták az autót, a rendőrkutya pedig egy fehér kristályos anyagot tartalmazó zacskót talált benne, valamint egyéb, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményhez szükséges eszközök is voltak a kocsiban. A nyomozást a Vágsellyei járás rendőrei vették át.


(parameter)