AUTÓS ÜLDÖZÉS: Csak a lövések állították meg a dunaszerdahelyi rendszámú BMW-t, sofőrjét kórházba kellett szállítani

A sofőr nem volt hajlandó megállni a rendőri felszólításra, kórházban kötött ki.

Lőtt sebbel szállítottak az érsekújvári kórházba egy 48 éves férfit, akit rendőri fegyverből ért találat a karján. Mint kiderült, a dunaszerdahelyi rendszámú zöld BMW-t a rendőrség gyorsreagálású egysége (PMJ) akarta megállítani az Érsekújvári járásban, sofőrje azonban menekülőre fogta.

Abban bízott, hogy a mezei úton szem elől tévesztik a rendőrök, ők azonban a nyomában voltak és többféleképpen is a tudtára adták, hogy meg kell állnia. Végül Fűr község közelében jártak, amikor kénytelenek voltak figyelmeztető lövéseket leadni, ekkor találták el a sofőrt a karján.

Viktória Borloková, Nyitra megye rendőrségi szóvivője a Joj Televíziónak elmondta, a rendőri eljárást a belügyminisztérium Felügyeleti Szolgálati Hivatala vizsgálja, bővebb információval azonban egyelőre nem szolgált.

A Joj Televízió úgy tudja, a sofőr nemcsak azért menekült a rendőrök elől, mert nem volt jogosítványa, drog is közrejátszhatott. Borloková megerősítette, hogy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény gyanúja miatt is eljárást indítottak.

(noviny.sk)