BALESET: Három autó karambolozott, egy negyedik lerepült az útról Dunaszerdahely mellett

Kedden délután három óra előtt baleset történt Dunaszerdahely határában, a Komáromi úton, a Tesco után néhány száz méterrel.

BALESET: Három autó karambolozott, egy negyedik lerepült az útról Dunaszerdahely mellett
Fotók: Paraméter - További felvételekért kattints!

Három személykocsi egymás mögött haladt a havazásban, elöl egy galántai jelzésű Volkswagen Touran, amely tisztázatlan okból lefékezett, erre a mögötte haladó dunaszerdahelyi rendszámú Ford Focus hátulról belement, utóbbiba pedig egy ugyancsak dunaszerdahelyi jelzésű Jaguar, amely az ütközés következtében lesodródott az útról a szántóföldre, kevéssel elkerülve egy fát. Ennek a balesetnek összesen hét résztvevője volt, köztük három gyermek - tudtuk meg a helyszínen. Ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

A hármas karamboltól függetlenül, alig 30-40 méterrel odébb, az út másik oldalán egy magyar BMW lecsúszott az útról, és a szántóföldön kötött ki.

A helyszínre a dunaszerdahelyi tűzoltók egy rohamkocsival érkeztek, a rendőrök pedig a baleseti helyszínelés ideje alatt a forgalmat is irányították. Az út négy óra előtt egy sávban volt járható.

(parameter)