BALESET: Három sérült a Somorja melletti R7-es csomópontnál!

Három személyt kellett ellátni, mikor egy személykocsi és egy furgon karambolozott az R7-es gyorsforgalmi út Somorja és Úszor közti csomópontjánál.

BALESET: Három sérült a Somorja melletti R7-es csomópontnál!
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

Egy dunaszerdahelyi rendszámú Škoda Fabia és egy szintén dunaszerdahelyi Ford Transit furgon ütközött, előbbiben hárman, két felnőtt és egy gyerek, utóbbiban egy személy utazott. A somorjai tűzoltók kiérkezésük után elsősegélyben részesítették a Fabia utasait, majd a mentők is ellátták őket - tudtuk meg Hodosi Tibortól, a bevetési egységek járási parancsnokától.

A tűzoltók ezt követően elvégezték a kocsikon a műszaki mentést, a rendőrség pedig a helyszínelés idejére korlátozta a forgalmat az érintett kereszteződésben. A baleset pontos körülményei ismeretlenek, ez ugyanakkor tulajdonképpen a leginkább balesetveszélyes csomópont az utóbbi hónapokban a Dunaszerdahelyi járásban.

A rendőrség februári jelentése szerint bekerült Nagyszombat megye hat leginkább balesetveszélyes útszakasza közé. Legutóbb mintegy három hete írtunk egy itt történt balesetről, mely során ketten megsérültek. Gyakoriak a koccanások, kisebb balesetet, tavaly szeptemberben három nap alatt két komolyabb karambolról is hírt adtunk innen (1.2.)

(SzT)