BALESET: Szinte hihetetlen, hogy néhány karcolással megúszta a sofőr

Óriási szerencséje volt annak a losonci sofőrnek, aki kocsijával lehajtott az útról, majd a sűrű bozótosban, fák között kötött ki. Alig tudták kiszabadítani.

BALESET: Szinte hihetetlen, hogy néhány karcolással megúszta a sofőr
Helyszíni felvételek (Joj TV) - További felvételekért kattints!

A hétvégén a mentőket és a tűzoltókat is riasztották a losonci járásbeli Ľuboreč község kataszterében történt balesethez. A sofőr vélhetően elaludt a volán mögött egy pillanatra, ezért történhetett a baj.

A tűzoltók Losoncból és Nagykürtösről is egy-egy kocsival indultak útnak. Pavol Šulek bevetési parancsnok közölte a Joj TV-vel, hogy amikor meglátták a bozótosba zuhant autót, arra számítottak, hogy egy súlyosan sérült sofőrt találnak ott, de ezzel éppen ellenkezőleg történt. Ugyan nem tudott kiszállni az autóból, de a sofő csupán néhány karcolást szenvedett.

Az autó úgy beszorult a fák közé, hogy a tűzoltóknak 5-6 fát is ki kellett vágniuk, hogy hozzáférjenek a roncshoz. A férfit a hátsó ülés mögött, a csomagtartón keresztül juttatták ki, majd már saját lábán közelítette meg a mentősöket, akik pedig ellátták a sérüléseit. Az akut stresszhatáson kívül segy haja szála sem görbült. Kórházba sem kellett szállítani.

(Noviny.sk)