BALESET: Újabb karambol, ismét hárman, köztük egy gyerek sérült meg Somorja és Úszor között

Az R7-es és az 503-as csomópontja újabb áldozatokat szedett.

BALESET: Újabb karambol, ismét hárman, köztük egy gyerek sérült meg Somorja és Úszor között
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

Csupán két napja adtunk hírt róla, hogy hárman megsérültek az R7-es csomópontnál, mikor az elsőbbségadás elmulasztása miatt két autó karambolozott. Ezúttal egy pozsonyi rendszámú haszongépjármű és egy szenci jelzésű Mercedes ütközött össze. Mindkét kocsi eleje csúnyán összetört. A két kocsiban összesen hárman utaztak, köztük egy gyerek - árulta el érdeklődésünkre Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnoka. Mindhárom személy könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították őket.

Hodosi elmondta, somorjai tűzoltóik elsősegélyben részesítették a sérülteket, majd irányították a forgalmat, míg a rendőrök megérkeztek. Ezt követően elvégezték a járműveken a műszaki mentést.

A rendőrség februári jelentése szerint bekerült Nagyszombat megye hat leginkább balesetveszélyes útszakasza közé. A hétfői előtt mintegy három hete írtunk itt történt balesetről, mely során ketten megsérültek. Gyakoriak a koccanások, kisebb balesetek, tavaly szeptemberben szintén három nap alatt két komolyabb karambolról is hírt adtunk innen (1.2.).

(parameter)