BALESETEK: Felborult kocsi Vásárútnál, karambol Gellénél

Két közúti baleset is történt vasárnap kora este, illetve este a Dunaszerdahelyi járásban.

BALESETEK: Felborult kocsi Vásárútnál, karambol Gellénél
A Vásárút mellett történt balesetnél készült fotó (Forrás: Nagyszombati Kerületi Útinform)

Az első Vásárút és Nádszeg között, ahol a töltés közelében felborult egy személykocsi, információink szerint Fiat Stilo. A helyszínre riasztották a dunaszerdahelyi járási tűzoltókat és a rendőröket is, szerencsére viszont komolyabb sérültje nem volt a történteknek. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, az autóban utazó két személy már ki tudott szállni, csak könnyebb sérüléseket szenvedtek - árulta el érdeklődésünkre Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnoka.

A másik baleset Egyházgelle mellett történt a 63-as főúton újonnan épített körforgalomnál, ahol két egy irányba haladó gépjármű, egy-egy Ford Mondeo ütközött össze. Első információink egy sérültről szóltak, Hodosi Tibor azonban pontosította értesülésünket, eszerint a mentőknek két sérültet is kórházba kellett szállítaniuk. Állapotukról pontosabb információval nem rendelkezünk.

A helyszínre a somorjai tűzoltók, rendőrök és a mentők is kimentek. A rendőrök irányították a forgalmat és elvégezték a helyszínelést, a tűzoltók elvégezték a járműveken a tűzbiztonsági intézkedéseket, semlegesítették a kifolyt hűtőfolyadékot, valamint segítettek az elsősegélynyújtásban a mentősöknek, akik pedig ellátták és kórházba szállították a sérüléseket.

(parameter)