BALESETEK: Három sérült Somorja mellett, egy pedig Csallóközcsütörtöknél a körforgalomban!

Három nap alatt három baleset is történt a Dunaszerdahelyi járásban, egy Dunaszerdahelyen, egy a Csallóközcsütörtök melletti körforgalomban, egy pedig Somorja és Úszor között, a járás egyik leginkább balesetveszélyes pontján, az R7-es gyorsforgalmi kihajtójánál. Az egyes esetekről a dunaszerdahelyi közlekedésrendészet tájékoztatott.

BALESETEK: Három sérült Somorja mellett, egy pedig Csallóközcsütörtöknél a körforgalomban!
Forrás: Nagyszombati Kerületi Útinform - Facebook-csoport

Időrendben az első pénteken reggel történt. Fél kilenckor egy személykocsi parkoló autónak csapódott a dunaszerdahelyi Kondé püspök utcában. A baleset során senki nem sérült meg, a rendőrség pedig megállapította, hogy a legnagyobb valószínűség szerint figyelmetlenség okozta, a sofőr nem figyelt kellőképp a vezetésre.

Szombaton este hét órakor a Lég és Csallóközcsütörtök közt lévő körforgalom közelében, Gomba felől fának ütközött egy autó. A sofőr könnyebben megsérült, a baleset oka itt is az lehetett, hogy a sofőr nem figyelt vezetés közben.

A harmadik eset ennél is súlyosabb volt, ami vasárnap egy óra körül történt Somorja és Úszor között, az R7-es gyorsforgalmi kihajtójánál. Ezen a ponton gyakorta történnek balesetek, miután a gyorsforgalmiról lehajtók nem adnak elsőbbséget, mikor az 503-as úthoz érkeznek, hanem egyből kihajtanak. Itt két személykocsi karambolozott, az egyik ezután a szalagkorlátnak csapódott. A balesetnek három könnyebb sérültje volt. 

(parameter)