BALESETEK: Karambol Egyházkarcsa és Nyékvárkony közelében is!

Rövid időn belül, fél öt környékén néhány kilométerre egymástól két közúti baleset is történt a Dunaszerdahelyi járásban.

BALESETEK: Karambol Egyházkarcsa és Nyékvárkony közelében is!
Helyszíni felvételek

Először Egyházkarcsa és a hozzá tartozó Mórockarcsa között. A két település közti kereszteződésnél információink szerint a Mórockarcsa felől érkező traktor balra készült kanyarodni, amikor egy szemből érkező autót épp előzni készült egy Škoda Octavia. Az Octavia sofőrje elrántotta a kormányt, hogy ne ütközzön a várakozó traktorral, de nekihajtott az egyik út menti fának, kocsija pedig felborult. Az Octavia férfi sofőrjének állapotáról pontosabb információval nem rendelkezünk, a mentők azonban kórházba szállították.

A másik baleset a Dunaszerdahelyhez tartozó Ollétejed, illetve Nyékvárkony között történt, ahol egy Opel Insignia egy kicsit áthajtott a menetiránnyal ellentétes forgalmi sávba, ahol épp akkor érkezett egy Citroen C3-as. Utóbbi sofőrje igyekezett elkerülni az ütközést, de nem sikerült, szerencsére azonban nem üköztek olyan nagy sebességgel, így komolyabb bajuk sem esett a kocsikban utazóknak. A helyszínen ellátták a mentők könnyebb sérüléseiket.

Mindkét helyszínre a dunaszerdahelyi tűzoltókat riasztották, tulajdonképpen amint végeztek az egyik helyen, már indultak is a másikra. Segítettek a sérültnek Karcsánál, illetve a törmelékek összetakarításában és a kifolyt járművek tűz elleni biztosításában.

(parameter)