BALESETEK: Két kocsi és egy motor karambolozott Csallóközkürtnél, egy a tetejére borult Légnél

Három közúti baleset is történt pénteken délután, illetve kora este a Dunaszerdahelyi járásban.

BALESETEK: Két kocsi és egy motor karambolozott Csallóközkürtnél, egy a tetejére borult Légnél
Illusztráció - Archív felvétel

Időrendben az első még Somorja és Úszor között, az R7-esen átívelő felüljáró előtt mintegy száz méterre, ahol egy Hyundai ütött el egy elé kiszaladó őzet. Személyi sérülés ennél az esetnél nem történt.

Öt óra előtt Csallóközkürtnél komolyabb baleset történt, több könnyebb sérülttel. Információink szerint Csallóközkürt felől egy Volksagen Touareg és egy Volkswagen Passat, továbbá egy motoros ütközött Suzuki típusú motorral. Mindannyian egy irányba haladtak, és ugyan a pontos részletek nem ismertek előttünk, úgy tudjuk, felelőtlen vezetés és figyelmetlenség is közrejátszhatott abban, hogy összehajtottak.

Hodosi Tibor, a járási tűzoltóegységek bevetési parancsnoka érdeklődésünkre elmondta, hogy a balesetnek összesen kilenc résztvevője volt, közülük 5-en, három felnőtt és két gyerek is könnyebben megsérült, a többiek szerencsére nem.

A helyszínre mentőket és rendőröket is riasztottak, a tűzoltók közreműködtek az elsősegélynyújtásnál, valamint elvégezték a járműveken tűzvédelmi intézkedéseket.

A harmadik baleset Légnél történt, ahol Dunaszerdahely irányából érkezve a tetejére borult egy furgon. Hodosi Tibor közölte, hárman ültek benne, de könnyebb sérülésekkel megúszták.

(parameter)