BALESETEK: Két órán belül egy betonkeverő és egy személykocsi is fának ütközött Dercsika közelében

Kedden délután két súlyosabb baleset is történt a Mórockarcsa (Egyházkarcsa településrésze - Dunaszerdahelyi járás) és Dercsika közti úton.

BALESETEK: Két órán belül egy betonkeverő és egy személykocsi is fának ütközött Dercsika közelében
Felvételek: Nagyszombati Kerületi Útinform

Két óra előtt egy betonkeverő haladt Dercsika irányába, amikor a lúcsi letérőt követő jobb kanyarban lesodródott az úttestről, majd egy fának csapódott, végül az árokban felborult. Lelkes István, a dunaszerdahelyi járási tűzoltóság igazgatója megerősítette értesülésünket és elárulta, hogy a sofőr maga szállt ki a járműből. Könnyebb sérüléseit a helyszínen ellátták.

Torlódás alakult ki a mentés alatt

Nagyobb volt a gond viszont a betonkeverő teherkocsival, amelyből ki is ömlött némi beton. A tűzoltók biztosították a helyszínt, a járművet viszont a tulajdonos felelőssége elszállíttatni.

Fél négy után már épp visszafele tartottak volna állomáshelyükre a tűzoltók, amikor viszont egy újabb riasztást kaptak. Ugyanazon az útszakaszon, csak néhány száz méterrel közelebb Dercsikához információink szerint egy Volkswagen típusú személykocsi csapódott neki egy út menti fának. Lelkes István ennek kapcsán közölte, hogy az autóban ketten ültek, de mindketten saját maguk szálltak ki a járműből. Az előzetes információink szerint könnyebb sérüléseket szenvedtek.

(parameter)