Balesetek a reggeli havazásban: Kamion áll keresztben a 63-ason, két autó karambolozott Csiliznyárad és Bős között

Két balesethez is riasztották a dunaszerdahelyi járási tűzoltókat kedden reggel, más helyeken pedig autók csúsztak az árokba. A reggeli havazás és fagyok miatt veszélyessé váltak az utak.

Balesetek a reggeli havazásban: Kamion áll keresztben a 63-ason, két autó karambolozott Csiliznyárad és Bős között
Olvasói felvétel - Forrás: Nagyszombati Kerületi Útinform Facebook-csoport

Bogya és Lakszakállas között hat óra után egy kamion fordult keresztbe az úttesten és elzárja azt a forgalom elől - erősítette meg értesülésünket Lelkes István, a dunaszerdahelyi járási tűzoltóság igazgatója. Ugyan a baleset a Komáromi járásban történt, de a hozzá legközelebb eső nagymegyeri állomásról riasztották a tűzoltókat.

A balesetnek két személykocsi is a részese, melyek lecsúsztak az árokba, miközben ütköztek is. A pontos körülmények egyelőre tisztázatlanok, személyi sérülés azonban itt nem történt, mivel azonban a kamion mindkét forgalmi sávot elfoglalja, az autókat eltereli a rendőrség.

Fél nyolc előtt két személykocsi karambolozott az egyik kanyarban Bős és Csiliznyárad között. Ehhez a balesethez a dunaszerdahelyi tűzoltókon kívül a bősi önkénteseket is riasztották. A balesetben információink szerint két hölgy megsérült, egyikük súlyosabban. A karambol körülményei előttünk nem ismertek, Lelkes István ezzel kapcsolatosan annyit tudott mondani, hogy az egyik autó az anyósülés felőli oldalról ütközött a másiknak.

További balesetek történtek a járásban, a Csallóközcsütörtök melletti körforgalom közelében, illetve Bős és Csilizpatas között is autó csúszott az árokba, de személyi sérülés nem történt.

(parameter)