Bemutatkozik az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV az Autobest 2018 díjának nyertese

Az Autobest zsűrije a 2017. decemberében jelentette be, hogy az új C3 Aircross kompakt SUV-nak adta a Best Buy Car of Europe díját, így a C3 Aircross lett 2018 legjobb autóvétele. Ismerje meg közelebbről az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV-t, látogasson el a dunaszerdahelyi Autoservis BÉHR & BÉHR s.r.o. Citroën márkakereskedésébe, ahol az új C3 Aircross már 11 990 eurótól elérhető!

2001 óta az Autobest minden évben díjazza a legtöbb szavazatot elnyerő autót. A szavazásban 31 európai ország 31 újságíró szakértője vesz részt. Az autók 13 kritérium alapján mérettetnek meg, amelyek között szerepel az ár-érték arány, a dizájn, a kényelem, a technológiai tartalom, de olyan tényezők is mint a szolgáltatások minősége, vagy az alkatrészellátottság az adott márka kereskedőhálózatában. 2003-ban a Citroën C3 nyerte az Autobest díját. Most a kitűnő térkihasználású, energikus és friss megjelenésű C3 Aircrossnak sikerült maga mögé utasítania vetélytársait, megszerezve az idáig 17 alkalommal kiosztott díjat.

Az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV fontos eleme a márka megújulásának és tökéletesen illusztrálja annak nemzetközi offenzíváját. A Citroën legjobb tudását tükrözi a térkihasználás, a modularitás és a fényben fürdő utastér. Karakterét a személyre szabható megjelenése tovább erősíti 90 külső színkombinációs lehetőséggel és 5 különböző belső hangulattal. A Citroën Advanced Comfort® program keretében kifejlesztett C3 Aircross a kategóriában szokatlan kényelmet kínál. A városban és országúton egyaránt komfortosan mozgó SUV egy kis kalandozástól sem riad vissza, köszönhetően a Hill Assist Descent funkcióval is ellátott Grip Control® rendszernek. Az Euro NCAP teszten 5 csillagot szerzett C3 Aircross kínálatában 12 modern vezetéssegítő rendszer található, közöttük a legkorszerűbb csatlakozási lehetőségekkel.

Amennyiben új Citroën C3 Aircross felkeltette az Ön érdeklődését is, látogasson el a dunaszerdahelyi Autoservis BÉHR & BÉHR s.r.o. Citroën márkakereskedésébe, ahol még több hasznos információt tudhat meg erről a páratlan kompakt SUV-ről, valamint további kihagyhatatlan Citroën-ajánlatokkal várják az érdeklődőket! 

Autoservis BÉHR & BÉHR s.r.o.
Gyurcsó István utca 36, 929 01  Dunaszerdahely
 
tel.: 031/ 551 56 84

(PR-cikk)