Benzinkúton molesztálta az embereket, majd elütött egy rendőrt - nyolc kocsi üldözte, végül kilőtték a kerekét!

Eléggé megborulhatott az a fazon, akit pénteken éjjel üldöztek, majd kaptak el a rendőrök Kassán, miután az egyik benzinkúton molesztálta az embereket, és az első kiérkező rendőrt elütötte. a kocsijával.

Benzinkúton molesztálta az embereket, majd elütött egy rendőrt - nyolc kocsi üldözte, végül kilőtték a kerekét!
Fotó: Korzár

Az egyik szemtanú arról számolt be a Korzárnak, hogy a nyomást ellenőrizte a kocsija kerekében a Béke lakótelepen lévő OMV benzinkúton, amikor beállt elé egy fazon a kocsijával, majd a saját kocsija ablakán kezdett dörömbölni, és bentről pampogott valamit. A fickó erre arra kérte, hogy ha valamit mondani akar, akkor húzza le az ablakát, mire a tag megtette, majd azt mondat neki, hogy összetévesztette valakivel, majd még fontoskodott egy sort arról, hogy a kerekét vizsgáló emberünk igazítsa meg a maszkját.

"Ezután azt mondta, hogy megy és lefotózza a rendszámomat, én erre, hogy tessék parancsolni, csak már engedjen tovább, mire ő, hogy ki kell tolatnom" - mesélte tovább az illető, majd beült a kocsijába, és alighogy elkezdett volna tolatni, odament hozzájuk a benzinkúton dolgozó nő, és arról kezdte faggatni, hogy zaklatja-e a férfi, merthogy már bent is furán viselkedett, zaklatott másokat.

Ekkor érkeztek ki a rendőrök, akiket már valószínűleg az ott dolgozó hölgy hívott ki, a piszkálódó férfi pedig megpróbált kitolatni a benzinkútról. A menetiránnyal szemben hajtott ki onnan, közben elütötte az egyik odaérkező rendőrt. A rendőr a lábán sérült meg, kórházi ellátásra szorult.

Azonnal riadóztatták a többi egységet és a gyorsreagálású rendőrök (PMJ) nyomába eredtek az elkövetőnek. A férfi egy Fiat 500-assal menekült a Watson utcán, majd az SzNF sugárúton, a Fesztivál téren pedig blokkolták az útját. Összesen már mintegy nyolc rendőrkocsi üldözte.

Mivel nem akarták a rendőrök, hogy az ámokfutó sofőr tovább haladhasson és elérjen egy szemaforos kereszteződést, ahol komolyabb bajt okozhatott volna, rálőttek a kocsijára, kilőtték a kerekét, a sofőr pedig elvesztette az irányítást a jármű felett és a villamossíneken állt meg.

Miután a férfi kiszállt, továbbra is ellenállást tanúsított, a rendőröknek kényszerítő eszközöket kellett alkalmazniuk. A Korzár információi szerint a férfi alkoholtesztje negatív lett. Őrizetbe vették.

(SME)