BORZALOM: Száguldó Porsche Cayenne rohant bele szemből egy Octaviába, amiben ketten szörnyethaltak!

A benne ülő férfi nem sérült meg, a szemből érkező kocsiban ketten szörnyethaltak, egy személy állapota súlyos.

BORZALOM: Száguldó Porsche Cayenne rohant bele szemből egy Octaviába, amiben ketten szörnyethaltak!
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

Losonc Apátfalva városrészében egy felüljárón történt az ütközés szombaton este hét körül. Egy Škoda Octavia három utassal tartott a belváros felé, ám szemből jövő Porsche Cayenne-nek nem volt elég a négysávos út. A száguldó jármű szemből telibe találta a másik kocsit, melyben ketten életüket vesztették. A 37 éves sofőr, Tibor és 61 éves édesapja, Vojtech aki szintén elöl ült. A sofőr 36 éves barátnője, Martina aki hátul foglalt helyet, súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította Besztercebányára.

Mária Faltániová rendőrszóvivő sugallta, hogy a Porsche túl gyorsan hajthatott. A baleset egy szemtanúja a Nový Čas-nak arról számolt be, hogy a Porschéban egy 64 éves ismert helyi vállalkozó, Ján ült 37 éves utasával, és olyan gyorsan hajtott, hogy már a frontális karambol előtt levitte egy furgon visszapillantóját. A rendőrség közölte, hogy a Porschében mindketten ittasak voltak.

A helyi ismert arc, akié a Porsche

A furgont vezető nő, Lýdia a Facebookon osztotta meg, mi történt, és állítása szerint olyan erős volt az ütközés mögötte, hogy az Octavia vagy 20 métert repült.

(Nový Čas)