Bős és Csiliznyárad között, valamint Csicsónál is baleset történt a sűrű havazásban

A reggeli, délelőtti órákban történt havazásnak akadt néhány áldozata, de szerencsére csak könnyebb sérültek formájában.

Bős és Csiliznyárad között, valamint Csicsónál is baleset történt a sűrű havazásban
A Csicsónál történt baleset - Forrás: Nagyszombati kerületi útinform

Lelkes Istvántól, a járási tűzoltóság igazgatójától megtudtuk, hogy előként kilenckor a dunaszerdahelyi tűzoltókat riasztották Bős és Csiliznyárad (Dunaszerdahelyi járás) közé, ahol az egyik kanyarban egy személykocsi lerepült az úttestről. Információink szerint át is fordult, majd a kerekein landolt, az azt vezető hölgynek viszont szerencsére nem esett komoly baja.

Fél tizenegykor Csicsó és Kulcsod között, a Dunaszerdahelyi és a Komáromi járás határán csúszott le az útról egy Škoda Superb, melyben információink szerint egy férfi és egy gyerek utazott. Ide a nagymegyeri tűzoltók szálltak ki, szerencsére itt sem történt komolyabb sérülés. 

Az utóbbi, 1422-es út egy másik szakaszán, Kolozsnéma (Komáromi járás) közelében egy Renault Kangoo is lecsúszott az árokba a bokrok közé, de a sofőr itt is megúszta.

Lelkes István közölte, hogy mindemellett délelőtt a somorjai tűzoltóknak is akadt dolguk, Dénesden (Dunajská Lužná) egy parkoló Škoda Felicia gyulladt ki. Itt a tüzet vélhetően műszaki hiba okozta.

(parameter)