Centimétereken múlhatott a tragédia Vásárútnál (FOTÓK)

A sofőrnek esélye sem volt megakadályozni a bajt, mindössze néhány centiméteren múlt, hogy a fa törzse nem az autó utasainak feje fölött zuhant az autóra – közölte a rendőrség a Vásárútnál történt vasárnapi baleset kapcsán.

Centimétereken múlhatott a tragédia Vásárútnál (FOTÓK)
Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

Egy hatalmas fa zuhant egy kocsira vasárnap, röviddel dél után a Vásárutat Nádszeggel összekötő szakaszon. A Škoda Kodiaqot egy 45 éves férfi vezette, akinek a rendőrség szerint nem volt esélye megakadályozni, hogy az autójára zuhanjon a fa.

Épp egy erdős rész mellett haladtak, amikor a viharban a motorháztetőre zuhant a hatalmas akácfa.

„Mindössze pár centiméteren múlt, hogy a fa törzse nem az autó utasainak feje felett zuhant a járműre” – írta a Nagyszombat megyei rendőrség a közösségi oldalán, ahol fotókat is megosztottak a történtekről.

Hozzátették, a sofőr a baleset következtében nem sérült meg súlyosan, utastársa pedig épségben megúszta a rémisztő esetet.

Az autón megközelítőleg 10 ezer eurós az anyagi kár. A helyszínen a vásárúti önkéntes tűzoltók is segítettek darabokra vágni a fát.

A történtek kapcsán a rendőrség figyelmezteti a sofőröket, hogy legyenek óvatosak, különösen szeles időjárásban, és amennyiben tehetik, kerüljék el azokat a szakaszokat, ahol fák kidőlésének vagy ágak letörésének veszélye fenyegethet.


(FB/para)