Csoda, hogy a Felsőszeli és Taksony közt történt reggeli balesetet megúszta mindenki

Szerdán reggel súlyos baleset történt a galántai járásbali Felsőszeli és Taksony közti úton. Két teherautó és egy személykocsi a résztvevők között. 

Csoda, hogy a Felsőszeli és Taksony közt történt reggeli balesetet megúszta mindenki
Helyszíni felvételek

Egy darus Liaz sofőrje vélhetően nem figyelt oda kellően a vezetésre, amikor lehajtott az út jobb szélén, amikor pedig ez megtörtént, félrerántotta a kormányt, és a kocsival áthajtott a szemközti sávba, ott pedig beleborult az árokba.

Ekkor szemből jött egy lengyel jelzésű kamion, amely sofőrje megállt, hogy megnézze, mi történt. Nem így tett viszont a mögötte érkező személykocsi, amely hátulról belehajtott a már álló kamionba, illetve az alá, a pótkocsi hátulja még a szélvédőjét is betörte.

Ahogy a baleset következményei kinéznek a képeken, ahhoz képest csoda, hogy ezt mindenki megúszta sérülés nélkül. Információink szerint egyébként a három kocsiban összesen öten ültek.

Mária Linkešová kerületi rendőrségi szóvivő érdeklődésünkre közölte, hogy mindegyik sofőrt megszondázták, de egyikük sem volt ittas. A két vétkes sofőrt a helyszínen megbírságolták.

(SzT)