Dunaszerdahelyen és Hodosban sem bírtak magukkal a részeg autósok (FOTÓK)

Az elmúlt két napban több közúti baleset is történt Nagyszombat megyében, amely az ittas vezetés számlájára írható – tájékoztatta a Paramétert Zlatica Antalová rendőrségi szóvivő.

Egy VW Passat 29 éves sofőrje Diószegen (Sládkovičovo) egy parkoló Ford Focusnak hajtott neki, a kocsi hátuljával pedig egy fémkorlátot is megrongált. A sofőr elmenekült a helyszínről, de a rendőrök hamar elkapták. 2,85 ezrelék alkoholt állapítottak meg a szervezetében.


Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

Nemeskosúton (Galántai járás) szintén egy parkoló autónak, valamint egy családi ház kapujának ütközött egy 25 éves BMW-s, az ő szervezetében 1,71 ezrelék alkohol volt.

A vétkes autósok közül egy 18 éves srác volt a legfiatalabb. Egy nagyszombati parkolóban Citroen C3 típusú járművével ütközött neki egy VW Golfnak. A baleset után leállította járművét a parkoló másik végén, majd gyalog visszament a Golf tulajdonosához. Az ő esetében 1,46 ezreléket mutatott a szonda.

Dunaszerdahelyen egy 21 éves BMW-s okozott balesetet, aki ezt követően 1,81 ezreléket fújt. Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka egy Škoda Felicia ütközött neki egy betonkorlátnak Hodosban. A volán mögött egy 31 éves férfi ült, akinek a szervezetében 0,81 ezrelék alkoholt állapítottak meg, de mint kiderült, jogosítványa sem volt.


-para-