Egészségkárosult ember kocsiját tette tönkre egy részeg taknyos

Fényes nappal részegen ült a kocsijába a 22 éves suhanc, majd leamortizált két autót, közülük az egyik egy egészségkárosult emberé, aki ezzel jár kórházba - tudta meg a Noviny.sk.

Az eset egy eperjesi (Prešov) fitneszközpont közelében történt. A részeg fiatal két autónak hajtott neki, melyek az út szélén parkoltak. Az egyiket olyan súlyosan összetörte, hogy annak leszakadt a kereke.

Jana Ligdayová, az eperjesi kerületi rendőrség szóvivője közölte, hogy amikor a rendőrök a helyszínre értek és megszondázták a fiatalt, kiderült, alaposan felöntött a garatra, a szonda ugyanis 1,7 ezrelék alkoholszintet mutatott ki.

A teljesen tönkretett autó tulajdonosa beteg és a kocsival járt kórházba, kezelésekre, de most feleségével együtt nem tudják, mi lesz, mivel bizonyára egy ideig eltart, míg a biztosító elismeri a károkozást, majd fizet.

A 22 éves részeg sofőrt őrizetbe vették, majd meggyanúsították alkoholos befolyás alatt történt veszélyeztetéssel. Az esetet nem tudták szupergyors eljárás alá vonni, mivel nem tudták azonnal megállapítani a keletkezett kárt.

(Noviny.sk)