Egy közlekedési rendőr, a felesége és az édesanyja halt meg a frontális karambolban

A Tornalja melletti, négy halálos áldozatot követelő szörnyű baleset kapcsán a Markíza közölte, hogy az egyik kocsiban olyasvalaki ült, aki egész életét a közúti kalózok megfékezésének szentelte. Egy közlekedési rendőr, feleségével és édesanyjával együtt most viszont épp egy ilyen közúti kalóz áldozata lett. A negyedik áldozat a vétkes sofőr.

Egy közlekedési rendőr, a felesége és az édesanyja halt meg a frontális karambolban
Forrás: Markíza

A régióban nagyon jól ismerik a rendőrt, aki épp nemrég ment nyugdíjba. Családjával Tornaljáról tartott hazafelé, Nagyrőcére, amikor a tragédia történt. A baleset a Tornaljához tartozó Beje városrészben történt, Otrokocs község irányában. 

A két autó egy egyenes útszakaszon ütközött, miután a vétkes sofőr kocsijával áthajtott a menetiránnyal ellentétes sávba. A frontális ütközés mindkét járművet lerepítette az útról.

A Markíza úgy tudja, a másik sofőr éppen Otrokocs községből származott, és ott összetörte barátnője autóját, majd elmenekült a helyszínről, mert a nő kihívta rá a rendőröket. 

A baleset helyszínére elsőként a tűzoltók értek ki, akik megpróbálták kiszabadítani a roncsokba szorult embereket, Matej Peniak tűzoltószóvivő szerint azonban ekkor már egyikük sem mutatott életjelet. 

Miután a mentők is kiértek a helyszínre, mind a négy személy esetében már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A rendőrség egyelőre semmilyen érdemleges információ nem nyújtott.

(Markíza)