Egy rakás baleset történt szerdán Nádszegtől Ekecsen át Dunaszerdahelyig

Nádszegen két kamion ütközött, de több baleset történt a Dunaszerdahelyi járásban is szerdán napközben.

Egy rakás baleset történt szerdán Nádszegtől Ekecsen át Dunaszerdahelyig
Fotó: Nagyszombati kerületi útinform - Facebook-csoport

Az esős időjárás meghozta az ilyenkor szokásos figyelmetlenséget és óvatlanságot a közutakon. Több kisebb baleset is történt a régióban.

Nádszeg határában, a Királyrév felé vezető úton két kamion ütközött egymással, a balesetnek információink szerint nincs sérültje, a monstrumok viszont elállták az utat, így a helyszínelés ideje alatt a forgalmat a faluban kellett elterelni.

Nádszeg és Vásárút között egy, Vásárút és Csallóközkürt között két további, kisebb karambolról kaptunk információt, ugyancsak kisebb baleset történt Olgya és Légszász között.

Nagymegyeren az OMV benzinkútnál, a 63-as úton pedig a nagymegyeri tejüzem előtti kanyarban értesültünk kisebb balesetről. 

Több koccanás történt Dunaszerdahelyen is a nap folyamán, a legfrissebb a bősi úti felüljáró előtti gyalogosátkelőnél, ahol két személykocsi tört össze, de személyi sérülés információink szerint itt sem történt. A helyszínelés ideje alatt ezen a szakaszon a rendőrök irányítják a forgalmat.

Ugyancsak délután, három óra előtt történt egy komolyabb karambol Ekecs és Szilas között: itt egy Szilas felől érkező személykocsi megcsúszott az úton és fának csapódott. A benne ülő hölgyet kórházba szállították, úgy tudjuk, nincs komolyabb sérülése, de eltörhetett a keze.

(parameter)