Egymással versenyzett egy BMW és egy Kia, a zsaruk intették le a futamot!

A vágsellyei járásbei Tornóc és az érsekújvári járásbeli Jatov község között versenyzett egymással az első osztályú 75-ös úton két autó.

Egymással versenyzett egy BMW és egy Kia, a zsaruk intették le a futamot!
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Ezen az úton 90 km/óra a megengedett sebesség, ezt pedig a BMW X5-ös és a Kia is túllépte szombaton. Az elöl haladó BMW 163-mal ment, utána a Kia pedig 162-vel. A sebességhatárt tehát több mint 70-el lépték túl.

A sofőröket a vágsellyei rendőrök állították meg, majd mindkettejüket megbírságolták 800 euróra. Egyikük kifizette, a másiknál viszont nem volt annyi pénz. Az ő jogosítványát ideiglenesen bevonták, 15 napja van, hogy kifizesse a pénzt.

Ez azonban még nem minden. Ugyanezen a napon és szakaszon később a rendőrök bemértek egy száguldozó motorost is, aki 152-vel süvített. Őt 400 euróra büntették.

Estére aztán átparkoltak az 573-as másodosztályú útra, Vághosszúfalu mellé, ahol egy magyar jelzésű Volkswagen Passatot csíptek el, mely 60-nal haladta meg a megengedett sebességet, tehát ő is 150-nel repesztett. 300 eurós büntit kapott, de nem tudta kifizetni, szóval bevonták a jogsiját, míg ki nem fizeti.

(parameter)