Elképesztő! 200-zal repesztett a bedrogozott ámokfutó Nagymagyarnál, a többi autósnak el kellett rántania a kormányt

A rendőrök múlt héten csütörtökön üldözőbe vettek egy Škoda Octaviát, amely Nagymagyar felől hajtott Gomba (mindkettő Dunaszerdahelyi járás) irányába – tájékoztatta a Paramétert Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő.

Elképesztő! 200-zal repesztett a bedrogozott ámokfutó Nagymagyarnál, a többi autósnak el kellett rántania a kormányt
Rendőrségi felvételek - további képekért kattints!

Az Octavia sofőrje hatalmas sebességgel repesztett át egy kereszteződésen, majd egy stoptáblánál sem állt meg. A rendőrök azonnal a nyomába eredtek, de felszólításaikra az ámokfutó nem reagált.

A menekülő autós nem egyszer veszélyeztette a forgalom többi résztvevőjét: előfordult, hogy 200 km/órás sebességgel halat a szemközti sávban, az ott közlekedő autósoknak pedig el kellett rántaniuk a kormányt, hogy elkerüljék az ütközést.

Gomba községben az autós hirtelen megállt, kiszállt és gyalog próbált kereket oldani. A rendőröknek végül sikerült elfogniuk a férfit, aki a járőrökre is rátámadt.

A 37 éves légi férfit bilincsben vitték a rendőrkapitányságra, szervezetében amfetamin, extasy és cannabis nyomait állapították meg.

A férfit általános veszélyeztetéssel és hivatalos személy elleni támadással gyanúsították meg. A rendőrség arra kéri azokat, akiket az ámokfutó menekülésével veszélyeztetett, hogy hívják a 158-as számot vagy hagyjanak üzenetet a rendőrség Facebook-oldalán.


-para-