Eltűnt a hírhedt Ford Ka a kórház elől!

Információink szerint a tulajdonos döntött végül úgy, hogy odébbáll vele.

Eltűnt a hírhedt Ford Ka a kórház elől!
Fotó: Paraméter

Az elmúlt másfél hét egyik legvitatottabb cselekményét Dunaszerdahelyen az a piros Ford Ka alapozta meg, amely egy rendőri ellenőrzés után lerobbant a kórházi parkoló előtt, a "tilosban", és amelyre ezután a városi rendőrök ráadták a vaspapucsot. 

Miután első alkalommal írtunk róla múlt hét elején, a kerékbilincs lekerült a verdáról, ám megkezdődött az adok-kapok a szervek között. Mivel megyei útról van szó, a városi rendőrök nem nyúlhattak a kocsihoz, a városháza pedig kérte a megyei útkezelőket, akik viszont ennek a kérésnek éppen azért nem tehettek eleget, mert nem a város ezt nem kérheti, mivel nem városi útról van szó.

Érdeklődtünk az állami rendőröknél is, a járási rendőrkapitány viszont úgy nyilatkozott, hogy a a város érdekében kellene álljon, hogy rendet tartsanak a területükön. 

Miután nem jutottak dűlőre a szervek, eltelt még néhány nap: vasárnap kora délután pedig még ott volt az autó, késő délután viszont egyszer csak eltűnt az út széléről a piros kocsi. A forgalmi akadályra figyelmeztető jelzőtáblák ott maradtak a helyén, ebből kiderül, hogy nem az útkezelők cselekedtek, és Csiba Tibor városi rendőrparancsnok megerősítette érdeklődésünkre azt is, hogy nem ők.

A tulajdonost ugyan nem tudtuk elérni, de feltehetően ez maradt az egyetlen lehetőség.

(parameter)