Ezt ők sem gondolhatták komolyan: elképesztő mesével állt elő a baleset után a Škodában utazó két fickó

A rendőrség vizsgálja egy baleset körülményeit, amely során frontálisan ütközött két autó Pozsonyivánkán (Ivanka pri Dunaji – Szenci járás), az egyik járműben utazók pedig elmenekültek, sőt azt állították, hogy egyikük sem vezette a kocsit – írja a noviny.sk.

Ezt ők sem gondolhatták komolyan: elképesztő mesével állt elő a baleset után a Škodában utazó két fickó
Forrás: TV JOJ

A fiatal nő Pozsonyba tartott kocsijával, amikor hirtelen szembetalálta magát egy ukrán jelzésű Škoda Rapiddal. A frontális ütközés során mindkét jármű összetört.

A Škodában utazó két ukrán személy elmenekült a helyszínről anélkül, hogy elsősegélyben részesítette volna a fiatal nőt. Egy élelmiszerüzletben rejtőztek el, csakhogy nem sokkal később a rendőrök megtalálták őket.

A fiatal nőt kórházba szállították. A TV JOJ szerint a két férfi azért menekült el, mert ittasak voltak. Az üzletben közben kitaláltak egy mesét: azt mondták, hogy egyikük sem ült a volán mögött, a kocsit az édesanyjuk vezette. Ő viszont csak később jelent meg a baleset helyszínén, és ő maga is azt állította, hogy ő vezetett.

A rendőrök nem hitték el a mesét. A kocsi belsejében különféle nyomokat rögzítettek, majd mindhárom személyt a rendőrségre vitték kihallgatásra. A nyomozó tudatmódosító szer hatása alatt történő veszélyeztetés ügyében indított vizsgálatot. Az ukrán személy autójának részletes átvizsgálását követően tudják majd megállapítani, hogy ki ült valójában a volán mögött.


(noviny.sk)