A fal adta a másikat a részeg suttyónak

Egy 19 éves ipolypásztói (Lévai járás) suhanc ült be a kocsijába, tett meg vele néhány métert, közben leamortizálta a környezetét.

A fal adta a másikat a részeg suttyónak
Fotó: Tvnoviny.sk

Az egyik ipolypásztói boltnál történt az incidens. A bolt tulaja zárni készült, amikor egyszer csak hatalmas robajt hallott. A bolt előtt iszogató fiatalok egyike, az említett 19 éves emberünk beült a kocsiba, hogy máshonnan hozzon még valami szeszt. Ám amint begyújtotta, a kocsi ugrott egyet, elsodorta az épület előtti padot - társainak félre kellett ugrania, de így is megütötték magukat - a kocsi pedig a következő pillanatban már lecsókolta a falat. Állítólag azért ugrott egyet az autó, mert sebességben volt.

Végül a kiérkező rendőrök több mint két ezrelék alkoholt mértek a fiatal leheletében, majd azonnal őrizetbe vették. Kiderült az is, hogy tavaly nyáron 14 hónapra bevonták a jogosítványát.

A fiatal egyébként külföldön dolgozik, és röviddel az esettel már ment is vissza dolgozni. A Markíza riportja szerint lesz is mit ledolgoznia, hiszen ki kell fizetnie a kárt.

(Tvnoviny.sk)