Faluban 150-nel, azon kívül 215-tel hasított az eszement motoros

Az érsekújvári közlekedési rendőrök eredtek a nyomába a 33 éves motorosnak, akit már korábban is elkaptak ilyen ügyben.

Faluban 150-nel, azon kívül 215-tel hasított az eszement motoros
Fotók: Noviny.sk

Az Érsekújvárról kivezető egyik úton figyeltek fel a motorosra, aki eszeveszett gyorsasággal száguldott a járművek között, folytonos vonalnál előzött, és számos alkalommal veszélyeztette a közúti forgalom többi résztvevőjét - tudta meg a Joj TV.

A sebessége helyenként elérte a 215 km/órát, és még egy közeli faluban is 146-tal repült - árulta el Božena Bruchterová rendőrszóvivő.

A rendőrök többször is felszólították, hogy álljon meg, de csak nem akart. Az egyik utcában viszont megpróbált kereket oldani, miközben hátrahagyta a motort. A réten kapták el.

Ezután a nyilvántartásból kiderült, hogy a motorhoz nincsenek papírjai, az ő jogsiját pedig már korábban bevonták. A 33 éves Lukáš, aki a nyitrai járásbeli Lehotáról származik, és már eddig is 50 hónapra eltiltották a gépjárművezetéstől. Mivel az ezzel kapcsolatos határozatot hivatalosan nem vette át, ezért a hatósági döntés végrehajtásának akadályozásával még nem gyanúsíthatják, de ennek is eljön az ideje. Jelen pillanatban a gyorshajtása ugyanakkor csak szabálysértésnek minősül.

(Joj TV)