Forma–1-es csapat kamionja szakította át a szalagkorlátot és borult árokba Győrnél!

Balesetek miatt mintegy öt kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán hétfőn kora délután Győrnél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon.

Forma–1-es csapat kamionja szakította át a szalagkorlátot és borult árokba Győrnél!
Fotó: MTI

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 121-es és a 119-es kilométernél történt baleset. 


A 121-es kilométernél egy Budapest felé haladó kamion eddig tisztázatlan körülmények között a szalagkorlátot átszakítva átsodródott a Hegyeshalom felé vezető oldalra, ahol a vízelvezető árokba borulva állt meg.

Mint kiderült, a Renault Forma-1-es csapat egyik szállítókamionja szenvedett balesetet.

Ezt időközben a csapat is megerősítette a Twitteren:

Kisalföld úgy tudja, hogy egy ember beszorult a járműbe, őt a győri hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal közösen szabadították ki.

A csapat közlése szerint a sofőrt kórházba szállították kivizsgálásra, de komolyabb sérülés nélkül megúszta a balesetet. Azt nem közölték, hogy a csapat felszerelésében történt-e nagyobb kár.


A Renault kamionja a hétvégi Német Nagydíjról, Hockenheimből tartott az augusztus eleji Magyar Nagydíj helyszínére a Hungaroringre.

A 119-es kilométernél néhány perccel később újabb baleset történt: összeütközött egy Hegyeshalom felé tartó kisbusz és egy személyautó. A két balesetben hárman sérültek meg. 


(MTI/index/para)