Frontális karambol és egy újabb ütközés Ollétejeden!

Balesetektől hemzseg a Dunaszerdahelyi járás szombaton. 

Frontális karambol és egy újabb ütközés Ollétejeden!
Helyszíni felvételek

Délután fél kettő környékén két személykocsi karambolozott frontálisan a Dunaszerdahelyhez tartozó Ollétejed határában, a Nyékvárkony felé vezető úton. A városrészből kivezető kanyarban történt a karambol, egy Škoda Fabia, illetve egy Renault ütközött egymással.

A balesetben mindkét autó sofőrje megsérült, előzetes információink szerint azonban szerencsére nem esett komolyabb bajuk. Az 507-es utat mindkét irányban lezárták, elterelték a forgalmat. 

Ezalatt azonban szintén a városrészből kifele haladva karambolozott két másik kocsi is. Egy Suzuki Vitara lelassított, a mögötte érkező Volkswagen Passat sofőrje pedig ezt későn észlelte és hátulról belehajtott. Szerencsére ennél az esetnél senki nem sérült meg, a VW eleje azonban csúnyán összetört.

Szombaton reggel néhány óra leforgása alatt több közúti baleset is történt a 63-as főúton: Albár és Alistál között egy Škoda Octavia csapódott frontálisan egy tűzoltóautónak, miután a tűzoltók már eleve egy másik, fának hajtott Octaviánál segítettek, majd a Kisfalud felé vezető letérőnél egy Škoda Fabia és egy tartálykocsi ütközött frontálisan, 9 óra környékén pedig Somorja után, Dénesd irányába lerepült egy személykocsi az útról.

(parameter)