FRONTÁLIS KARAMBOL: Két Škoda ütközött, négyen súlyosan megsérültek – az egyik sofőr vélhetően díler

Szenc és Nagyszombat között súlyos baleset történt vasárnap. Egy Škoda Octavia és egy Superb karambolozott, a két kocsiban négyen súlyosan megsérültek.

FRONTÁLIS KARAMBOL: Két Škoda ütközött, négyen súlyosan megsérültek – az egyik sofőr vélhetően díler
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

A Škoda Octaviát jogosítvány nélkül vezette egy férfi, és vélhetően nem figyelt kellőképp a közúti forgalomra és egy váratlan pillanatban áthajtott a menetiránnyal ellentétes sávba, ahol a Superbbel karambolozott.

A baleset során négy személy súlyosan megsérült, őket a pozsonyi kórházakba szállították. Mindkét sofőrtől vért vettek, hogy kiderüljön, fogyasztottak-e alkoholt vagy más tudatmódosító szert.

Az Octavia sofőrje viszont nemcsak azért került bajba, mert jogosítvány nélkül balesetet okozott, hanem mert a széttört kocsiban kábítószerrel kapcsolatos bűntényből származó eszközöket, továbbá adóvevőket és blokkolókat találtak.

A rendőrség úgy fogalmazott, hogy az egyik sofőr zsebében találtak továbbá egy tasakot fehér kristályos anyaggal (vélhetően pervitin) és egy bankjegyet, melyen szintén kábítószer nyomai voltak.

A balesetet a szenci közlekedésrendészet vizsgálja, a kábítószerügyet viszont a pozsonyi rendőrök. Az autókon keletkezett kár egyébként mintegy 15 ezer euró.

(parameter)