FRONTÁLIS ÜTKÖZÉS: Egy fiatal a helyszínen meghalt, másik kettő az életéért küzd

A két autóban összesen öt fiatal utazott.

FRONTÁLIS ÜTKÖZÉS: Egy fiatal a helyszínen meghalt, másik kettő az életéért küzd
Fotók: noviny.sk - további képekért kattints!

Borzalmas közúti baleset történt szerdán este 20:30 környékén Nové Mesto nad Váhom és Moravské Lieskové között. Frontálisan ütközött két személyautó, mindkettőben fiatalok utaztak.

A Toyota Corollát vezető 24 éves cseh nő egyelőre ismeretlen körülménye közt hirtelen áttért a szemben lévő forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező Peugeot 307-essel – közölte Elena Antalová rendőrségi szóvivő.

Az ütközés nagy erejű volt, a Toyotában utazó három fiatalt a tűzoltók vágták ki a roncsokból. Az anyósülésen utazó férfi életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A fiatalnál gyanús kristályos anyagot és zöld szárított növényt találtak.

A kocsit vezető nőt és egy másik társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Peugeot 18 éves sofőrje sértetlenül megúszta a balesetet, a mellette lévő 16 éves lány könnyebben sérült.

A helyszínelés során kiderült, a Toyotában utazó fiatalok közül senki nem használta a biztonsági övet. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.


TASR/noviny.sk/para