Galántai járásbeli fiatal vesztette életét a durva karambolban

A Galántai járásból származik az a fiatal, aki életét vesztette a szerda esti tragikus balesetben a Trencséni kerületben.

Galántai járásbeli fiatal vesztette életét a durva karambolban
Fotó: Noviny.sk

Az I/54-es úton szerda este fél kilenckor frontálisan ütközött két személykocsi, egy Toyota és egy Peugeot - írtuk korábban.

A baleset akkor következett be, amikor a Toyota Corolla hirtelen áthajtott a menetiránnyal ellentétes forgalmi sávba. A Toyotát egy 24 éves csehországi, Uherské Hradiště-i járából származó nő vezette, aki súlyos sérülésekkel került kórházba.

A mellette ülő 27 éves fiatal férfi viszont a helyszínen életét vesztette. A Nový Čas információi szerint a Ľuboš keresztnevű srác a galántai járásbeli Szentharasztról (Vinohrady nad Váhom) származik. Egy szomszédja elmondása szerint a faluban az édesanyja és a nagymamája él, ő maga viszont már nem. Élettársa és gyereke van.

Azt nem tudni, hogy a cseh nő, akivel a kocsiban utazott, az élettársa-e, mindenesetre a kocsiban találtak mellettük kábítószerre hajazó anyagokat is, valószínűleg marihuánát és pervitint.

A Toyotában még egy személy ült hátul, ő is súlyosan megsérült, és egyébként érdemes tudni, hogy egyikük sem volt lekötve.

A másik autóban egy 18 és egy 16 éves fiatal utazott, előbbi volt vélhetően a sofőr. Közülük a fiatalabbik könnyebb sérüléseket szenvedett, a másik megúszta ép bőrrel.

(Nový Čas9