GTA Nagymegyer: Fedélzeti kamera felvételén a részeg suhancok ámokfutása! (VIDEÓ)

Mint azt korábban megírtuk, múlt szombaton este Nagymegyeren az egyik lakótelepen fiatalok fújtak meg egy járó motorral nyitva hagyott kocsit, majd azzal kóvályogtak a városban, annak határán túl azonban nem jutottak, mivel a Komáromi úton lévő vasúti átjáró jelzőlámpája egész váratlanul eléjük ugrott.

A végeredmény a képeken (Rendőrségi felvételek)

A videojátékba illő módszerrel elkötött Škoda Octavia fedélzeti kamerája rögzítette az egész történetet, erről pedig felkerült egy videó a YouTube-ra. Ezen hallható, ahogy a srácok összetéveszthetetlenül pityókás hanglejtéssel karattyolnak az élet nagy dolgairól.

A kötetlen csevelyből nehéz összefüggő gondolatokat idézni, a látvány viszont magáért beszélt. A srácok alig jutottak ki a lakótelepi parkolók útvesztőjéből, és akik esetleg felismerik kocsijaikat a feszült képsorokon, azok vérnyomása bizonára felszökik egy-egy pillanatra, mégha ismerik is a történet végét, és tudják, hogy az övék szerencsére megúszta az ütközetet.

Akinek van kedve, számolja meg, hány közlekedési szabályt sértettek meg közben embereink, mindenesetre hajszálon múlott, hogy a részeg ámokfutásból nem lett nagyobb baj. Különösen már a Komáromi úton, ahol a srácok is alaposabban rásüllyedtek a gázpedálra, többször pedig kis híján le is szaladtak az úttestről.

Felvettük a kapcsolatot a videó feltöltőjével, aki így üzent a megtekintőknek: "minden ember hibát vét, van, aki drágán fizet érte, van, aki tanul belőle. Abban a videóban, amit a fedélzeti kamera felvett, vannak tanulságos dolgok. Tanulhat belőle mindenki, a sofőr, a kocsitulajdonos, sőt, az is, aki csak megnézte."

(parameter)