GTA Nagymegyer: Részeg fiatalok fújtak meg egy kocsit, de a pályát nem, csak egy vasúti jelzőlámpát sikerült kivinniük!

Mintha a GTA kapott volna egy offline élőszereplős verziót a csallóközi kisvárosban. Megfújtak egy kocsit az egyik ház elől, majd ámokfutásba kezdtek a részeg fiatalok. Ebben a fapados verzióban viszont csak a város széléig jutottak, ahol elbánt velük egy vasúti jelzőlámpa. 

GTA Nagymegyer: Részeg fiatalok fújtak meg egy kocsit, de a pályát nem, csak egy vasúti jelzőlámpát sikerült kivinniük!
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Szombaton este egy helyi férfi a lakótelep egyik panelházába futott fel a lányáért, miközben kocsiját lent hagyta a ház előtt, járó motorral. Erre figyelt fel a 23 éves fiatal, aki a haverjával együtt beszállt és elhajtott a Škoda Octaviával. A főúton Komárom felé vették az irányt, de csak pár száz méterre voltak elegek, ugyanis a fiatal sofőrt vélhetően megviccelte a módosított tudata. A város határában lévő vasúti átjárót alaposan benézte és nekiment a szélén lévő jelzőlámpának - tudtuk meg a kerületi rendőrkapitányság szóvivőjétől, Zlativa Antalovától.

Busted! Mission Failed! 

A rendőrök hamar kiértek a helyszínre, és megállapították, hogy a részeg fiatal lopott kocsit vezetett. Az őt akaratán kívül megállító jelzőlámpa sajnos pórul járt, a Szlovák Vasutaknak 2 ezres kára keletkezett, ennél is nagyobb, 6 ezer eurós kárt szenvedett az Octavia tulajdonosa.

Az ügyben megbízott vizsgálótiszt ittas állatpotban történt veszélyeztetés, idegen gépjármű illetéktelen használata és közhasznú eszközben történt károkozás miatt indított eljárást, a 23 éves fiatal pedig nem indíthatja újra a pályát, ehelyett őrizetbe került, hétfőn pedig már bíróság elé is állítják. Szupergyors eljárás keretén belül tárgyalják az ügyét, 5 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

(parameter)