HALÁLOS BALESET: Esélye sem volt túlélni. Videón, ahogy frontálisan ütközik egy kamionnal az 57 éves Tibor

Egy magyar kamionos ütközött a szlovákiai Audival, miután az egy egyenes útszakaszon teljesen ésszerűtlen manőverbe kezdett. Kérdés, miért tette.

HALÁLOS BALESET: Esélye sem volt túlélni. Videón, ahogy frontálisan ütközik egy kamionnal az 57 éves Tibor
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Szörnyű baleset történt pénteken, 13-ikán Tőketerebes és a szomszédos Velejte (Veľaty) között. A Velejte felé haladó autós egy teherkocsi mögött haladt, amikor váratlanul áthajtott a menetiránnyal ellentétes sávba, telibe találva a szemből érkező kamionost, aki már nem tudott időben reagálni. Jana Mésarová kerületi rendőrszóvivő közölte, hogy a kamiont egy 28 éves magyar sofőr vezette.

Büntetőeljárás indult az ügyben halálokozás gyanújával, a rendőrség vizsgálja a baleset részleteit. 

A balesetről felkerült az internetre egy videó, amit a kamion fedélzeti kamerája rögzített. Ezen látható, ahogy az előtte haladó teherkocsi mögül mintha előzésbe kezdene, és ekkor történik a tragikus kimenetelű karambol. 

A személykocsit egy 57 éves tőketerebesi gyógyszerész vezette. Tibor Czuľba a Nový Čas szerint egy patikahálózatot üzemeltetett a régióban, egyiküket Tőketerebesen. Szomszédai segítőkész emberként beszéltek róla, aki szívesen járt horgászni. (Nový Čas/paramete)