Halálra gázolt egy fiatal nőt Mercedesével az MMA-harcos, hét hónap után előrelépés az ügyben

Hét hónapnak kellett eltelnie, hogy meggyanúsítsák az egykori ketrecharcost, aki 2018 októberében halálra gázolt egy 26 éves nőt a gyalogos-átkelőhelyen.

Halálra gázolt egy fiatal nőt Mercedesével az MMA-harcos, hét hónap után előrelépés az ügyben
Forrás: cas.sk

Az eset Nyitra belvárosában történt a késő esti órákban: a Mercedes S350 típusú személyautó a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel közlekedett, amikor elgázolt egy 27 éves nőt, aki épp a zebrán haladt át.

Az autó csak 200 méterre az ütközés helyszínétől állt meg. A fiatal nő a kórházba szállítást követően három órán belül életét vesztette – írtuk tavaly októberben.

Az ügyben csak hét hónappal később történt előrelépés, ugyanis a napokban gyanúsították meg a sofőrt.

Az elhunyt Lucia férje a Nový časnak elmondta, annak ellenére, hogy már semmi nem hozza vissza a feleségét, bízik abban, hogy igazságos és gyors ítélet születik.

Az Aktuality információi szerint a vétkes sofőr egy bizonyos Matúš M. volt, akit ketrecharcosként ismerhet a környéken. A hírportál szerint a férfi kapcsolatban áll a maffialistás Norbert Bödörrel.

A sofőr időközben levelet írt az áldozat szüleinek, amelyben bocsánatot kért a történtekért, és kérte a nyomozót, hogy a levelet csatolják hozzá a nyomozati irathoz.

Az egykori MMA-harcost kettőtől öt évig terjedő börtönbüntetés fenyegeti.


(cas.sk/para)