Halálra gázoltak egy embert Béke és Úszor között

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka halálra gázoltak egy középkorú férfit az Úszor és Béke (Dunaszerdahelyi járás) közötti harmadosztályú úton.

Halálra gázoltak egy embert Béke és Úszor között
Illusztráció

Zlatica Antalová kerületi rendőrszóvivő arról tájékoztatott, hogy éjfél után kapták a bejelentést a balesetről. Egy 24 éves férfi egy Volkswagen Golffal gázolt el a harmadosztályú úton egy 50 éves, kivilágítatlan kerékpárost, aki viszont az eddig rendelkezésre álló információk szerint a baleset bekövetkeztekor már az út közepén feküdt. 

 A középkorú férfi a helyszínen szörnyethalt. A VW Golf fiatal sofőrjét természetesen megszondázták, a teszt viszont negatív lett. Az elhunyt esetében elrendelték a boncolást, hogy kiderüljön, ittas volt-e, illetve hogy valóban a gázolás okozta-e a halálát. 

A rendőrség közlekedésügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset egyéb körülményeit, egyszersmind figyelmezteti a közúti forgalom kerékpáros és gyalogos résztvevőit, hogy sötétben, illetve csökkentett látási viszonyok között viseljenek magukon fényvisszaverő, láthatsági elemeket.

(parameter)