Három autót sikerült kifosztania egy fiatal férfinek, mire elkapták a rendőrök (videó)

Autókat rabolt ki egy 26 éves férfi Nagyszombatban.

A nagyszombati A. Hlinka utcában egy ismeretlen elkövető ellopott egy pénztárcát egy nyitva hagyott Ford Tranzitból. A tolvaj még aznap cigarettát vett a pénztárcában talált bankkártyával, majd egy bevásárlóközpontban akart vele vásárolni, de ott már nem tudta használni a kártyát. A tulajdonosnak 55 eurójába került, hogy nem zárta be az autót.

Néhány nappal később a tolvaj a Paláriková utcában is talált egy nyitva hagyott autót. Kihasználta a helyzetet, és a kocsiból elemelt egy laptopot és más személyes tárgyat. A keletkezett kárt 280 euróban határozták meg.

Órákkal később a tolvaj a szomszédos utcában talált egy újabb nyitva hagyott autót. Ezúttal egy pénztárcát zsákmányolt, amelyben készpénz mellett személyes iratok, autópapírok és bankkártyák voltak. A keletkezett kárt 400 euróban határozták meg.

A térfigyelő kamerák felvételeinek köszönhetően a nagyszombati rendőrök azonosították, majd el is fogták a tolvajt. A 26 éves hontalan férfit lopással és bankkártya jogtalan használatával gyanúsították meg.


-para-