Jeep Cherokee: Élvezd a vezetést és hódítsd meg a világot!

Szereted feszegetni a határokat és új, még felfedezetlen területek meghódítására vágysz? Akkor neked egy Jeep Cherokee-ra van szükséged, amely a vezetés élvezete mellett észbontó luxust is garantál.

Jeep Cherokee: Élvezd a vezetést és hódítsd meg a világot!
Fotók: Cséfalvay Á. András

Méretei tökéletesen alkalmasak a hatékony teljesítmény elérésére. Külső vonalvezetése a maximális aerodinamikai hatékonyság jegyében született.

Hátsó részét remekül kiemelik a széles lámpák, melyek karakteres LED világítást kaptak. A hátsó spoiler nem csak külsejét teszi vonzóbbá, de nagyban hozzájárul az autó jobb aerodinamikájához is. A fényes, dupla kipufogóvégek pedig még stílusosabbá teszik az összhatást.

A modell belterét a sokoldalúság és rugalmasság jellemzi. A 60/40 arányban osztott második üléssor előre-hátra mozgatható a még nagyobb kényelem és csomagtér-rugalmasság érdekében.

A UConnect rendszer számos könnyen kezelhető funkciót kínál, amelynek köszönhetően a nap 24 órájában jól informáltak lehetünk, míg mi a vezetésre koncentrálunk. A program egy nagy felbontású, 8.4”-os érintőképernyőn érhető el, amely hangvezérléssel működő navigációs rendszert, DAB (digitális audio lejátszás) rádiót, AUX/USB/SD média csatlakozókat és beépített iPod csatlakozót, Bluetooth-funkciót, valamint szöveges üzenetfelolvasó funkciót is tartalmaz. A sorból természetesen a légkondicionáló berendezés sem maradhat ki, melyet szintén az érintőképernyős kijelzőn vezérelhetünk.

A nagyfelbontású 7"-os járműinformációs központ egyedi ízlés alapján alakítható, és tökéletesen jeleníti meg az információkat. Egyetlen gombnyomással keresgélhetünk a felhasználóbarát grafikus megjelenítések között, mialatt tekintetünket folyamatosan az úton tartjuk.

A Jeep Cherokee 4x4-es rendszere tartalmazza a Selec-Terrain járművezérlési rendszert, amely több üzemmódot is magába foglal (Auto, Hó, Sport, Homok/Sár). A rendszer lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással válasszunk az országúti- és terepbeállítások közül az éppen aktuális útviszonyoknak megfelelő legoptimálisabb teljesítmény elérése érdekében.

A párhuzamos és merőleges parkolást segítő rendszer felismeri a potenciális parkolóhelyeket és tanácsokkal segít a hely megfelelő elfoglalásában. A program együtt dolgozik a ParkSense első és hátsó parkolássegítő rendszerrel, hogy garantáltan biztonságosan állhassunk be a kiszemelt helyre.

A modell alapfelszereltségéhez tartozik továbbá a holttér figyelő rendszer, a ParkView hátsó tolatókamera dinamikus rácsvonalakkal, valamint az elektronikus menetstabilizátor.

A kulcsnélküli Enter ´n Go nyitás és indításrendszer lehetővé teszi, hogy az autót mindössze a kilincs lenyomásával nyissuk ki, amennyiben a kulcs is nálunk van. A motor indításához a fékpedál lenyomása mellett csak meg kell nyomnunk a START/STOP gombot, és máris szelhetjük a kilométereket.

Jeep Cherokee 2.2 4WD 9ATX 200k Active Drive l Overland

2184 cm3

4 henger

147 kW (200 lóerő)

átlagfogyasztás: 5,7 liter

9 fokozatú automata váltó

EURO 6

A modell kiváló menetdinamikájával, irányíthatóságával, üzemanyag-gazdaságosságával, kategóriájának legjobb 4x4 -es terepképességével és exkluzív technológiájával magasra emeli a lécet. A Jeep Cherokee azok számára készült, akik fontosnak tartják a formát és a tartalmat is. A modell 49 997 euróért megvásárolható a Dunautóban.


-para-