JEGES UTAK: Dunaszerdahely mellett és Lúcsnál is fának repült egy autó, több helyen kisebb baleset történt

A Dunaszerdahelyi járás több pontján kisebb-nagyobb baleset történt a jeges utakon. Pillanatnyilag három sérültről tudunk.

JEGES UTAK: Dunaszerdahely mellett és Lúcsnál is fának repült egy autó, több helyen kisebb baleset történt
Forrás: Nagyszombati Kerületi Útinform - Facebook-csoport

Hodosi Tibor, a járási tűzoltók bevetési egységeinek parancsnoka arról tájékoztatott, hogy reggel fél hét után egy személykocsi lerepült a 63-as főútról és egy fának csapódott a Dunaszerdahely melletti, Királyfiakarcsához tartozó Solymoskarcsa határában. Az autóban egy személy ült, Hodosi elmondása szerint könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset miatt korlátozták a forgalmat az érintett útszakaszon, a reggeli órákban rendkívüli, kilométeres kocsisorokról számoltak be az érintett útszakaszon, mostanra azonban rendeződött a helyzet.

Egy ehhez hasonló baleset történt Lúcs mellett, az 1386-os út Egyházgelle felé vezető szakaszán. Itt is fának csapódott egy személykocsi, melyben ketten utaztak. Egyikük könnyebb, a másik közepesen súlyos sérüléseket szenvedett.

A 63-as főúton történt egy másik baleset is, egy autó repült az árokba Nagyszarvánál – számoltak be gépjárművezetők a Nagyszombati Kerületi útinform csoportban, és ugyancsak árokba csúszott egy autó a reggeli órákban Bős határában, a Nyékvárkony felé vezető úton.

Egy autó borult az árokba Vásárút és Felsővámos között, az R7-es somorjai letérőjénél, Pozsony irányában pedig megpördült egy Citroen az úttesten. Ezeknél a baleseteknél személyi sérülésről nem tudunk.

(parameter)