A kamionsofőr rémülten jelentette, hogy elsodort egy gyalogost, de az illetőnek semmi nyoma nem volt!

A rendőrök nagy erőkkel kutatták át környéket, de senkit nem találtak.

A kamionsofőr rémülten jelentette, hogy elsodort egy gyalogost, de az illetőnek semmi nyoma nem volt!
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

Egy magyarországi kamionsofőr rémülten jelentette a segélyhívón, hogy valószínűleg elgázolt valakit Nyitra közelében kedden az esti órákban, a sűrű esőzésben. A helyszínre kiérkező rendőrök átkutatták a környéket, de senkit nem találtak.

A hűtőgépeket szállító kamionsofőr Nagytapolcsányból (Topoľčany) Budapest felé tartott, amikor Veľký Lapáš község közelében egy csattanásra lett figyelmes, és úgy tűnt, mintha elsodort volna valakit a jármű visszapillantó-tükrével.

A sofőr félreállt, de senkit nem talált a környéken. A segélyhívón jelentette, hogy valószínűleg elgázolt valakit. A helyszínre rövid időn belül megérkeztek a mentők és a rendőrök, átkutatták a környéket, de senkit nem találtak, és a jármű visszapillantója is ép volt.

Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a keresés öt órán át tartott, rendőrkutyát is bevetettek, de ezt követően sem találtak senkit.

A kamionsofőr a Joj televíziónak úgy nyilatkozott, hogy még ha be is igazolódott, hogy nem gázolt el senkit, ha nem állt volna meg és nem értesítette volna a rendőrséget, nem tudott volna elszámolni a lelkiismeretével. Hálás volt a rendőröknek a professzionális hozzáállásért.


(noviny.sk)