Készítse fel autóját a tavaszra!

Megérkezett a tavasz, itt az ideje kimozdulni és élvezni a napsütést a szabadban. Mielőtt viszont útra kelnénk, elengedhetetlenül fontos a hó, a jég és az utakra szórt különböző síkosság-mentesítő anyagok káros hatásának kitett járművünket alaposan átvizsgáltatni. Annak érdekében, hogy autója a szezont megfelelő állapotban kezdje a Dunauto Fiat, Alfa Romeo és Jeep márkaszerviz profi szakemberei egy átfogó, akciós tavaszi szolgáltatáscsomaggal várják Önöket.

Az ellenőrzés során rendkívüli pontossággal átvizsgálják a fékeket, az akkumulátort, a folyadékokat, a gumiabroncsokat és autója összes fontos alkatrészét, szükség esetén pedig a kopott vagy sérült alkatrészeket új és eredeti alkatrészekkel helyettesítik.

A Dunauto tavaszi ajánlata tartalmaz továbbá:

  • 20% kedvezményt az eredeti alkatrészekre

A Mopar® alkatrészeit a hosszútávú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. A Selenia olajok minősége biztosítja a motorok védelmét még extrém körülmények között is. 

*Az akció az átvizsgálás során feltárt problémákban érintett eredeti alkatrészekre érvényes
  • 20% kedvezményt a szezonális tartozékokra

A Mopar® termékeivel személyre szabhatja autóját. Válasszon a különböző tetőcsomagtartók, szőnyegek, könnyűfém felnik és csomagtérrendezők széles választékából.

  • 20% kedvezményt a Selénia termékekre

A SELÉNIA olajok minősége biztosítja az Ön motorjának védelmét még extrém körülmények között is.

  • klímafertőtlenítést csupán 19 euróért

Kérjen online időpontot szervizelésre, illetve szerezzen bővebb információkat a tavaszi átvizsgálásról és annak feltételeiről ITT, vagy jelentkezzen és érdeklődjön a servis@dunauto.com e-mail címen.

Vigyázzon gépkocsijára és ne hagyja, hogy kellemetlen meglepetés érje az úton!

Az ajánlat 2019. május 31-ig érvényes a Dunauto Fiat, Alfa Romeo és Jeep márkaszervizeiben.

(PR-cikk)