A lengyel kamionos hibájából halhatott meg a négy gútai fiatalember Negyednél

Egy 25, egy 38, egy 42 és egy 44 éves gútai fiatalember vesztette életét Negyed közelében szerdán reggel. A rendőrség szerint a kamionos hibázott, amely maga alá gyűrte a kocsijukat - írja a Nový Čas.

A lengyel kamionos hibájából halhatott meg a négy gútai fiatalember Negyednél
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

Három személykocsi és egy kamion karambolozott Negyed (Vágsellyei járás) és Ifjúságfalva (Komáromi járás) között, miközben a kamion maga alá gyűrte az egyik személykocsit, majd az oldalára borulva keresztbeállt az úttesten - írtuk korábban.

A rendőrség a vizsgálat előzetes eredményei szerint arra jutott, hogy a Budapestre tartó lengyel kamionos vélhetően nem figyelt kellőképp a vezetésre, emiatt sodródhatott át a menetiránnyal ellentétes sávba. Itt két autóval is ütközött, de ezekben nem történt tragédia. Az első kocsi az árokban kötött ki, a másodikkal való ütközésénél viszont a kamion felborult, egyenesen a harmadikra, egy Volkswagen Golfra - erről Viktória Borloková, a nyitrai kerületi rendőrség szóvivője tájékoztatott. Az autókban ülők ismerték egymást, Vágsellyére tartottak munkába.

Négyen meghaltak a Golfban, hatan megsérültek, a kamion sofőrje nem szenvedett súlyosabb sérülést.

Nový Čas-nak sikerült kiderítenie, hogy a legfiatalabb elhunyt 25 éves és focizott is a vágfüzesi csapatban, mely szintén gyászolja. A 42 éves áldozatnak szeptemberben volt az esküvője, feleségét és hároméves kisfiát hagyta hátra.

(Nový Čas)