Mattrészeg nő landolt kocsijával a tetején, egy ukrán tag pedig 3 ezrelékkel ült a volán mögött

Súlyosan ittas sofőröket füleltek le a rendőrök, egyikükkel, egy 41 éves nővel ráadásul a feje tetejére állt a világ.

Mattrészeg nő landolt kocsijával a tetején, egy ukrán tag pedig 3 ezrelékkel ült a volán mögött
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Zlatica Antalová nagyszombati kerületi rendőrségi szóvivő számolt be róla, hogy egy 41 éves nő pénteken éjjel Šúrovce és Dolné Zelenice (Nagyszombati járás) között felborult a kocsijával. A Volkswagen Bora egy jobbkanyarban siklott ki, csúszott át az úttest túloldalára, majd a rétre, ahol a tetején landolt. A rendőrök a helyszínen megszondázták, több mint két ezrelék alkohol volt a leheletében. Szerencséjére nem sérült meg.

A hét rekordere ugyanakkor egy 37 éves ukrán férfi volt, akinek Audi A4-esét szombaton este a nagyszombati Hlboká utcában állítottak meg a rendőrök. Megszondázták, a műszer pedig elsőre 1,41, másodjára pedig 1,54 mg/l, azaz 3,21 ezrelék alkoholszintet mutatott ki. Ezt követően azonnal bevonták a jogosítványát és őrizetbe vették.

Mindemellett a rendőrök Galgócon is elfogtak egy nőt, aki 1,31 ezreléket fújt a volán mögött, Diószegen pedig egy 45 éves férfit, akinél 1,56 ezreléket mutatott ki a műszer.

Mindegyikük esetében büntetőeljárás indult ittas befolyás alatt történt veszélyeztetés címén, ami egy évig terjedő börtönnel járhat.

(parameter)